Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
Programează-te!

Câteva gânduri pentru cei mici

Bine ai venit, drag copil!

Ne bucurăm că părinții tăi și-au pus încrederea în mâinile noastre în ceea ce privește sănătatea zâmbetului tău!

 

Este o bucurie pentru noi și ceva nou pentru tine. O noutate pe care așteptăm entuziasmați să o explorezi împreună cu echipa noastră.

 

Știm că probabil îți este teamă și știm că în același timp ești curios să afli ce se va întâmpla. Vrei să explorezi și lumea noastră, a super-eroilor care vin în salvarea și protejarea zâmbetului tău și tocmai de aceea, prin această cale, noi vrem să te ajutăm să o înțelegi mai bine.

 

Sunt sigură că mami și tati ți-au citit adesea povești cu Mickey Mouse sau Superman.

 

Exact așa suntem și noi.

 

Clinica este de fapt lumea noastră, iar medicii sunt eroii care lucrează împreună pentru a-ți proteja zâmbetul. Și nimic nu ne bucură mai mult decât momentul în care vedem că zâmbetul tău este frumos, iar părinții tăi fericiți.

 

Probabil te întrebi cum lucrăm? Cum acționăm împotriva răufăcătorilor din lumea noastră?

 

Ei bine, lasă-mă să te ajut.

Dacă îți plac desenele animate suntem siguri că ai auzit de Eroi în Pijama. Ce fac ei? Exact! Lucrează împreună pentru a salva lumea de Romeo, un băiețel cam neascultător.

 

Asta facem și noi aici. O afecțiune dentară, precum o carie, este Romeo care încearcă să cucerească tot dințișorul tău. Doar că, asta nu îți face bine, iar zâmbetul tău poate avea de suferit.

 

Aici intervenim noi, Eroi in Pijama. Desigur, nu suntem îmbrăcați în pijamale, dar uniforma noastră poate să fie numită și așa dacă vrei.

 

Lucrăm exact ca Bufnița, Pisoi și Șopi pentru a avea grijă ca planul lui Romeo să nu fie pus în aplicare. Cum facem asta?

 

Avem niște ajutoare, precum Mickey Mouse ce îi are alături mereu pe Donald, Pluto, Daisy și bineînțeles Minnie, pentru a putea ajuta pe oricine are nevoie.

 

Ajutoarele noastre sunt micile aparate care ne dau posibilitatea să vedem, să curățăm și să ne asigurăm că dințișorii tăi sunt în cea mai bună stare.

 

Nu trebuie să te sperii. Am avut grijă ca ajutoarele noastre să nu facă niciun zgomot, să nu aibă nicio vibrație și mai ales, să nu-ți provoace niciun pic de durere.

 

În alte cazuri poate va fi nevoie să punem la cale un plan mai mare, mai curajos. Exact așa cum face Garda Felină pentru a proteja Regatului Luminilor împotriva lui Scar sau a hienelor.

 

Știi bine că tot ceea ce vor hienele și Scar este să cucerească Regatul Luminilor. Exact așa se mai întâmplă și cu dințișorii tăi câteodată. Se aglomerează, se înghesuie, iar daca sunt puțin mai în spate, vor să fie cât mai în față. Ei nu vor să îți facă rău, dar pentru că țopăie de fericire, își mai mută locul, chiar dacă nu trebuie. Ei bine, noi îi ajutăm.

 

Garda Felină este o echipă de neînvins, exact ca noi.

 

Cum facem asta? Îi arătăm fiecărui dințișor locul lui cu ajutorul unui aparat dentar. Știu, sună complicat. Dar, chiar nu e deloc. Aparatul dentar este precum răgetul lui Kion care face ordine mereu în Regat.

 

Exact așa o să poți face și tu cu noul aparat dentar pe care ți-l pregătim noi.

 

În final, aș vrea să îți vorbesc puțin despre Plușica, fetița care ajută toate jucăriile atunci când nu sunt în cea mai bună formă a lor. Ei bine, fiecare jucărie vine la Plușica pentru a a se putea juca din nou, exact ca tine. Și știi cum pleacă fiecare jucărie de la Plușica?

 

Exact! Cu zâmbetul pe buze, cu o mulțime de energie pentru joacă și cu multă încredere în cea care a ajutat-o. Așa o să pleci și tu de la vizita noastră!

 

Zâmbetul tău – este despre tine și magia împărțită în jur atunci când zâmbești din suflet!

 

Cu drag, Zâna Măseluță

stomatologie pediatrica brasov, pedodontie brasov, clinica copii brasov, classmed zambetul meu

 

stomatologie pediatrica brasov, pedodontie brasov, clinica copii brasov, classmed zambetul meu

 

stomatologie pediatrica brasov, pedodontie brasov, clinica copii brasov, classmed zambetul meu

 

stomatologie pediatrica brasov, pedodontie brasov, clinica copii brasov, classmed zambetul meu