Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
Programează-te!

Despre Classmed Zâmbetul meu

Împărțim bucurie prin zâmbetele sănătoase ale celor mici și ale adolescenților!
 

Înființarea clinicii de pedodonție Classmed Zâmbetul meu a avut la bază un aspect în principiu simplu, dar de care nu toată lumea este în totalitate conștientă.

 

Imaginația unui copil este bogată și complexă, poate mai mult decât ne dăm noi seama. Totul este o poveste, totul se transformă într-un joc frumos, atât timp cât noi le dăm motive să nu se sperie de ce este nou pentru ei.

 

Încurajându-i, oferindu-le sprijin și învățându-i prin joc ceea ce trebuie să știe, acești copii se transformă în adolescenți ce tind către un viitor strălucit. Este de datoria noastră, a celor mari, să îi ghidăm pe cei mici și pe adolescenți spre fericire. Și cum altfel să surprindem fericirea dacă nu printr-un zâmbet?

 

 

 

classmed zambetul meu, stomatologie copii brasov, pedodontie brasov

De aceea, noi ne-am ocupat de asta, într-un mod special, aparte, empatic.

Zeci de eforturi, sute de ore de lucru, mii de idei pentru ceea ce s-a concretizat drept Classmed Zâmbetul meu.

 

Pentru fiecare zâmbet al copiilor și adolescenților în parte am ales să deschidem o clinică special concepută pentru lumea fermecată a copiilor și plină de oportunități a adolescenților.

 

Tratamentele stomatologice pentru un copil sau adolescent necesită o abordare specială față de cele pentru adulți. Acest lucru nu din cauza faptului că ele pot fi mai dureroase sau neobișnuite, ci pentru că reprezintă ceva nou pentru un copil, iar dacă relația dintre medic și copil/ adolescent nu este corespunzătoare, pacientul copil/ adolescent va deveni pacientul adult cu frică de dentist ce nu își va rezolva la timp afecțiunile dentare. Viitorul unui  pacient adult stă în mâinile unui medic pedodont.

classmed zambetul meu

Classmed Zâmbetul meu – Pentru că bucuria ta apare în urma unui zâmbet al copiilor!

Clinica de pedodonție Classmed Zâmbetul meu dispune de 4 cabinete stomatologice, 2 cabinete pentru copiii până la 10 ani și 2 cabinete pentru adolescenții de până la 21 ani.

 

Pe lângă acestea, oferim copiilor un loc de joacă bazat pe ideea unei lumi fermecate, o lume în care am dorit să includem chiar și un iepuraș.

 

Entuziasmul și plăcerea cu care ne desfășurăm activitatea profesională ne-a îndrumat chiar și pe noi să visăm și din fericire, am putut transforma acest vis în realitate.

 

Am pus preț pe fiecare detaliu ce construiește clinica exclusiv pentru copii și adolescenți.

 

De aceea, cabinetele pentru cei mici sunt spațioase, luminoase și decorate cu diferite elemente ce îl ajută pe cel mic să se integreze și cel mai important, să se bucure de vizita la stomatolog.

 

În ceea ce privesc pacienții adolescenți, am avut grijă ca atât locul special amenajat pentru ei, cât și cabinetele, să difere de cele pentru copii.

 

Fie că a fost vorba de culorile folosite, fie că ne referim la amenajarea cabinetelor, ne-am raportat la detaliile ce țin de vârsta lor, astfel încât să fie pe placul tuturor adolescenților.

classmed zambetul meu

 

classmed zambetul meu

Copii și adolescenți, haideți la o consultație!

Echipă pregătită

Echipa noastră nu este doar specializată, ci și empatică și prietenoasă.

Zâna Măseluță

Punem la dispoziția oricui un psiholog ce ajută medicii noștri să înțeleagă mai bine fiecare pacient.