Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
Programează-te!

Câteva gânduri pentru adolescenți

Bine ai venit, drag adolescent!

Deja ești la vârsta la care viitorul se deschide în fața ta cu o duzină de posibilități și probabil cu tot atâtea încercări.

 

Te-ai transformat dintr-un copil plin de vise, într-un adolescent plin de curiozitate și gata să-și transforme visul în realitate. Și vreau să te felicit pentru asta!

 

Ești puternic, ești curajos. Ești tu. Și asta nu ți-o poate lua nimeni.

 

Tocmai de aceea, ma bucur că ești aici, citind aceste rânduri. Înseamnă că ne-ai ales pe noi să avem grijă de ceva foarte important pentru tine și viitorul tău, și anume, zâmbetul.

 

În primul rând, vreau să evidențiez faptul că echipa noastră face tot posibiliul pentru ca tu să ai parte de cele mai bune servicii stomatologice care să îți protejeze zâmbetul.

 

În final, cum faci față tuturor momentelor frumoase ce te așteaptă, dacă nu cu un zâmbet sincer și plin de bucurie?

 

Tocmai de aceea, din respect față de zâmbetul unui adolescent, noi am deschis Classmed Zâmbetul meu – zâmbetul ce transpune toată fericirea din interiorul tău, către exterior.

 

Suntem o echipă de specialiști care vin în prevenirea sau rezolvarea oricărei probleme dentare la care zâmbetul tău este predispus. Îți protejăm astfel, nu numai zâmbetul, ci și fericirea, liniștea și viitorul. Deoarece, un pacient adolescent fericit, este un pacient adult plin de zâmbete.

 

În al doilea rând, clinica noastră este exclusiv dedicată copiilor și adolescenților. Asta înseamnă că am avut foarte mare grijă la ceea ce tu ai nevoie, fie că vorbim de atmosfera relaxantă sau de personalul prietenos, fie că ne referim la calitatea materialelor și aparturii ce stau la baza unui act medical reușit.

 

Am făcut totul pentru ca tu să te simți ca acasă atunci când vii la noi. Ai parte de tot sprijinul și atenția de care ai nevoie, iar de asta m-am ocupat chiar eu, cea care a înființat clinica de pedodonție Classmed Zâmbetul meu.

 

Probabil te intrebi de ce? De ce am visat la a deschide o clinică specială pentru copii și adolescenți?

 

Motivul este simplu, deși îndeplinirea lui nu a fost prea ușoară. Eram adolescentă când am avut parte de o consultație la stomatolog nu tocmai frumoasă. Asistenta medicală nu mi-a oferit încredere și nu m-a ajutat să scap de teama oricărui om în fața a ceva nou. Medicul stomatolog nu a fost foarte prietenos și sociabil.

 

Experiența aceea nu a fost deloc frumoasă pentru mine. Și atunci mi-am dat seama că cei mici și adolescenții nu sunt deloc vinovați atunci când refuză vizita la stomatolog. Le este teamă și au nevoie de cineva care să le inspire încredere, să le ofere ajutor.

 

Încă de atunci, din adolescență, acesta a fost visul meu. Să pot deschide o clinică pentru copii și adolescenți și să am grijă să le ofer tot timpul de care au nevoie pentru a se adapta, pentru a cunoaște medicul stomatolog și pentru a avea încredere că durerea la dentist nu trebuie să existe.

 

La noi cel puțin nu este deloc. Am investit într-o tehnologie modernă pentru a ne asigura că fiecare vizită este o plăcere, nu un motiv de teamă.

 

Așadar, te aștepăm cu drag la clinica noastră pentru a putea, împreună, să-i oferim zâmbetului tău cele mai bune servicii stomatologice.

 

Cu drag, un fost pacient adolescent ce și-a îndeplinit visul

stomatologie pediatrica brasov, classmed zambetul meu, pedodontie brasov

 

stomatologie pediatrica brasov, classmed zambetul meu, pedodontie brasov

 

stomatologie pediatrica brasov, classmed zambetul meu, pedodontie brasov

 

stomatologie pediatrica brasov, classmed zambetul meu, pedodontie brasov