Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
Programează-te!

Stomatologie copii laser - fără durere

Copilul tău îți spune zi de zi ca îl doare o măseluță și protestează la spălatul pe dinți, pentru că îl deranjează. De parcă problema în sine nu ar fi fost destul de neplăcută, știi că trebuie să îl duci la dentist ca să rezolvi problema. Te gândești cu teama la dentist. Fără să îți dai seama, imprimi același sentiment copilului tău, chiar amânarea în sine îi transmite un mesaj chiar acum.

 

stomatologie copii laser, dentist copii brasov, classmed zambetul meu

 

Stomatologie copii laser

 

Stomatologia laser poate repara cavitățile dentare fără toate instrumentele dureroase pe care ți le amintești tu din copilărie. Imaginează-ți cum ar fi fost ca tu, în copilărie, să fi scăpat de durerea de dinți fără să fi fost traumatizat de durerile îndurate pe scaunul dentistului.

 

Laserul nu este utilizat doar pentru tratarea cariilor dentare. Stomatologia laser poate trata diverse afecțiuni, de la afte până la afecțiuni ale gingiilor. Adesea este o opțiune excelentă pentru copiii care nu suportă anesteziile, dar și pentru noi ceilalți , „copii mari” care se sperie atunci când văd acul.

 

Cum funcționează stomatologia laser?

 

Laserele utilizează un fascicul de lumină invizibil și sunt foarte conservatoare și precise. Stomatologia laser este cel mai precis mod de a repara un dinte afectat de carie, ceea ce înseamnă că medicii stomatologi nu trebuie să îndepărteze la fel de mult dinte sănătos ca atunci când folosesc instrumente clasice.

 

Sistemele laser pe bază de apă precum WaterLase mențin dintele hidratat pe tot parcursul procedurii, pentru a reduce durerea și mai mult.

 

Clinica de stomatologie pentru copii, Classmed Zâmbetul meu, are în dotare tehnologia patentată WaterLase, ce oferă o procedură minim invazivă, foarte precisă, precum şi o experienţă plăcută şi uşoară pentru pacienţi.

 

În loc de ace și freze, stomatologia laser folosește apă, aer și lumină pentru tratarea cariilor. De aceea procedura este mai puțin dureroasă și de aceea pacienții noștri o iubesc atât de mult.

 

classmed zambetul meu, stomatologie copii laser, dentist copii brasov

 

Este stomatologia cu laser sigură pentru copii?

 

Da! Laserele sunt sigure și eficiente pentru tratarea cariilor atât la copii, cât și la adulți.

Stomatologia laser poate fi, de asemenea, utilizată pentru tratamente ale țesuturilor moi, cum ar fi expunerea molarilor de minte. Un alt beneficiu al tratamentului cu laser pentru țesuturile moi este acela că suturile nu sunt necesare.

 

Stomatologia cu laser sună prea bine pentru a fi adevărată!

 

Stomatologia cu laser este minunată, dar există limitări în privința a ceea ce poate trata. De exemplu, laserul nu poate fi utilizat pentru carii aflate în locuri dificile. În funcție de toleranța la durere a fiecărui pacient, s-ar putea opta pentru un anestezic care să completeze tratamentul cu laser.

 

Ținând cont de beneficiile stomatologiei laser, s-ar putea să te întrebi de ce nu este mai frecvent practicată. Unul dintre motive este acela că stomatologia laser necesită o investiție semnificativă de timp și bani, pentru stomatologi.

 

Bineînțeles, trebuie să achiziționeze lasere, care sunt mult mai scumpe decât instrumentarul clasic, dar trebuie, de asemenea, să completeze stagii de pregătire profesională pentru utilizarea acestor lasere. De aceea tehnologia poate fi un factor important în căutarea unui medic dentist. Un dentist care a investit în stomatologie laser are la dispoziție mai multe instrumente pentru a oferi cea mai potrivită procedură pentru tine și copiii tăi.

 

 

Nu prea mulți oameni sunt entuziasmați de repararea unei cavități, dar tratamentele cu stomatologie cu laser pot face experiența cât mai nedureroasă posibil. Nici o lovitură de temut. Nici un burghiu temut. Nici o față îngrozită.

 

Dacă ești interesat de stomatologia laser sau cauți pur și simplu un medic stomatolog pedodont, echipa noastră medicală te așteaptă în cadrul clinicii specializate în stomatologie pentru copii, Classmed Zâmbetul meu.

Ne puteți găsi în sediul nostru modern și inedit amenajat special pentru cei mai mici pacienți, în Strada Carierei, nr. 91, Brașov.

 

classmed zambetul meu, stomatologie laser copii, dentist copii brasov

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.