Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
Programează-te!

Interviu dr. Oana Vulcu, medic specialist ortodonție și ortopedie dento-facială

  • Ce v-a determinat să alegeți medicina? De ce stomatologia?

 

De când aveam vreo câțiva anișori eram fascinată de ideea de a fi medic, de a ajuta oamenii și de a le face bine. Mai târziu, în școala gimnazială am fost și mai mult încântată de ideea de a fi medic stomatolog, iar spre finalul facultății mi-am dat seama că sunt atrasă și mi s-ar potrivi de minune specialitatea Ortodonție, așa că, m-am ambiționat, iar cu multă muncă și efort, am reușit să obțin locul dorit. Răbdarea și plăcerea de a realiza lucrurile cu multă atenție și finețe, m-au îndreptat către această ramură a stomatologiei.

 

 

  • Care au fost cele mai mari provocări ale pandemiei, pentru profesia/specialitatea dvs?

 

Provocarea cea mai mare a fost după perioada de carantinare, atunci când ne-am reluat activitatea în cabinete, gândindu-ne cum vor fi noile condiții și la scepticismul pacienților de a mai veni la medicul stomatolog. Treptat ne-am familiarizat cu noile reguli și ne-am adaptat situației.

 

  • De ce este diferit atunci când lucrați cu copiii?

 

Este mai dificil de colaborat cu copiii pentru că își pierd răbdarea mult mai repede, iar focusul și, implicit, responsabilitatea medicului pentru actul operator, crește.

 

  • Cine sunteți dincolo de halatul alb? Cum vă reîncarcați după zile solicitante de consultații?

 

Înainte de profesia de medic îmi place să cred despre mine că sunt un OM, un om simplu, sincer, căruia îi place să își petreacă timpul cu familia.

 

Doamna doctor Oana Vulcu, medic specialist ortodonție  și ortopedie dento-facială acordă consultații de specialitate, în clinica ClassMed- Zâmbetul meu.

 

Pacienții ne găsesc pe strada Carierei nr. 91.

Telefon: 0770 791 213

www.classmedzambetulmeu.ro // office@classmedzambetulmeu.ro

 

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.