Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
Programează-te!

Interviu dr. Cătălina Budei, medic stomatolog copii și adulți

  • Ce v-a determinat să alegeți medicina? De ce stomatologia?

De ce medicina? Aici, a fost o alegere simplă, evidentă; în cazul acesta poți face diferența mult mai ușor, satisfacția ajutorului imediat pentru oameni fiind principala recompensă.

De ce stomatologia? Pentru că a fost mai complicat și mai personal. Problemele majore pe care le-am avut în copilărie, cu dantura, m-au determinat la alegerea stomatologiei.

 

 

  • Care au fost cele mai mari provocări ale pandemiei, pentru profesia/specialitatea dumneavostră?

 

Sincer, inactivitatea m-a afectat mult, dar cred că ceea ce m-a afectat cel mai mult a fost numărul mare de telefoane pe care le-am primit în acest timp de la oameni cu dureri și probleme dentare.

Faptul că am avut posibilitatea să-i ajut numai cu sfaturi m-a afectat foarte mult.

 

  • De ce este diferit atunci când lucrați cu copiii?

 

Colaborarea cu cei mici este mult mai dificilă, fiind mult mai greu să le câștigi încrederea, mai ales atunci când au dureri la prima vizită la medicul stomatolog sau dacă au avut experiențe anterioare nefericite.

Ai nevoie de mult mai multă răbdare și de nesfârșite negocieri. Dar, în final, satisfacția transformării unei fețe total nefericite în una zâmbitoare și fericită este imensă.

Experiența negocierii la copii ajută foarte mult la crearea încrederii la pacienții adulți anxioși și speriați, în general, de scaunul stomatologic.

 

  • Cine sunteți dincolo de halatul alb? Cum vă reîncarcați după zile solicitante de consultații?

 

Nu cred că sunt o persoană diferită odată ce părăsesc cabinetul stomatologic, nici nu aș vrea să fiu. Îmi place enorm ceea ce fac și nu îmi doresc să fiu altă persoană. Reîncărcarea este necesară atunci când la serviciu faci ceva neplăcut sau stresant. Dar, pe mine mă împlinește mult ceea ce fac.

 

Doamna doctor Cătălina Budei, medic stomatolog copii și adulți acordă consultații de specialitate, în clinica ClassMed- Zâmbetul meu.

 

Pacienții ne găsesc în Brașov, pe strada Carierei nr. 91.

Telefon: 0770 791 213

www.classmedzambetulmeu.ro // office@classmedzambetulmeu.ro

 

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.