Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
Programează-te!

Interviu dr. Anca- Eliza Ciubotariu, medic stomatolog copii și adulți

  • Ce v-a determinat să alegeți medicina? De ce stomatologia?

 

Am ales medicina deoarece îmi place să lucrez cu oamenii, sunt o fire comunicativă. E dificil, dar şi plin de satisfacţii. Pentru mine, stomatologia e o carieră vocaţională, iar in cazul meu manualitatea înclinată spre lucrurile mici m-a condus spre aceasta ramură a medicinei.

 

 

  • Care au fost cele mai mari provocări ale pandemiei, pentru profesia/specialitatea dvs?

 

Din fericire, în stomatologie erau reguli stricte şi înainte de pandemie, dar a fost mai dificilă perioada de imediat dupa redeschiderea cabinetelor.  Echipamentul suplimentar după care aveam dureri de cap seara era respectat zilnic și, totuși, unii pacienți nu se programau pentru că exista acea teamă de necunoscut.

 

  • De ce este diferit atunci când lucrați cu copiii?

 

Copiii au nevoie de răbdare pentru a se adapta la un mediu nou și au nevoie de joacă pentru a înţelege pe limba lor ce li se întâmplă. Înțelegerea și răbdarea sunt atuuri de care dispun și pacienții mei adulți, dar pentru copii trebuie înmulțit totul cu 10.

 

  • Cine sunteți dincolo de halatul alb? Cum vă reîncarcați după zile solicitante de consultații?

 

Sunt un om deschis şi zâmbesc mult. Timpul liber îl petrec cu logodnicul meu, cu familia sau prietenii. Îmi place atât să vizitez locuri frumoase, cât şi să rămân în confortul casei la un film pe canapea.

 

Doamna doctor Anca- Eliza Ciubotariu, medic stomatolog copii și adulți acordă consultații de specialitate, în clinica ClassMed- Zâmbetul meu.

 

Pacienții ne găsesc pe strada Carierei nr. 91.

Telefon: 0770 791 213

www.classmedzambetulmeu.ro // office@classmedzambetulmeu.ro

 

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.