Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
Programează-te!

Classmed Zâmbetul meu - Un vis devenit realitate!

Salutare, dragi mămici!

 

Mă numesc Gabriela Manolache Moldovan și vreau să vă povestesc puțin despre visul meu care de curând a devenit realitate!

 

classmed zambetul meu brasov, dentist copii brasov, dentist copii brasov, pedodontie brasov

 

Eram doar o fetiță de clasa întâi când am avut parte de o experiență destul de neplăcută la stomatolog.

 

Mă uitam în ochii doamnei doctor care nu îmi vorbea deloc prietenos și îmi reproșa anumite lucruri pe care ar fi trebuit să mă învețe. În momentul acela m-am hotărât ca atunci când o să mă fac mare, o să devin “doctorița de dinți de copii” și o să fac în așa fel încât orice copil să se simtă bine în momentul în care va veni la mine.

 

Anii au trecut și visul meu a devenit realitate.

 

Am inaugurat Clinica ZÂMBETUL MEU, clinică destinată copiilor și adolescenților, iar din data de 5 Noiembrie ne găsiți pe Strada Carerei, Numărulr 91.

 

Am investit în aparatură de ultimă generație, aparatură care oferă siguranță pacientului și reduce timpul de tratament, aparatură care ajută copilul să fie relxat – Inhalosedare – dar mai ales, aparatură care nu provoacă durere, vibrații sau zgomote supărătoare – laserul destinat tratării cariilor, laser ce este de elective pentru copii și adolescenți. Astfel, riscul contaminării încrucișate este zero, iar durerea absentă.

 

Am fost atentă până și la cel mai mic detaliu din clinică, am creat o lume ludică deoarece am vrut ca odată ce ne calcă pragul, copilașii și adolescenții să simtă ca au ajuns într-un loc prietenos și tot ce se întâmplă este spre bine lor, iar fiecare consultație poate fi ceva funny – pentru adolescenți – și o joacă – pentru copii.

 

Vă așteptăm cu drag la Classmed Zâmbetul meu, pe Strada Carierei, numărul 91 sau pe pagina noastră de Facebook Classmed Zâmbetul meu pe a fi la curent cu ultimele noutăți.

 

Vă îmbrățișez cu drag, aveți grijă de voi și de zâmbetelele celor mici.

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.